Hoya egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel!

Az egyfókuszú szemüveglencse a leggyakrabban használt típus, melynek egyetlen fókuszpontja van, tehát egy meghatározott távolságra ad éles képet. Az egyszerűbb látásproblémák korrigálására szolgál.

Most kedvezménnyel kínáljuk a Hoya legtartósabb felületkezelésének számító Hi-Vision LongLife réteggel, valamint a digitális képernyők által kibocsátott kék fény mennyiségének jelentős csökkentését szolgáló BlueControl réteggel ellátott prémium szemüveglencséket.

Segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb egyfókuszú szemüveglencsét.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! 

Az akció időtartama: 2020. Július 1. - 2020. Július 31


A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! 

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. május 4. - 2020. június 30


    1. A Hoya Sensity fényresötétedő lencsék:Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között, a Stabilight Technology eljárásnak köszönhetően Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően
    Kiemelkedő optikai minőséget és tartósságot biztosítanak, a Fotokromatikus Precíziós Technológiának köszönhetően
    Széles termékválasztékban elérhetőek
  1. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!
  2. Az akció időtartama: 2020. március 1. - 2020. március 31.


Minden PRÉMIUM HOYA LENCSÉRE 30% kedvezményt adunk 2 év garanciával és ingyenes szemvizsgálattal.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2020 JANUÁR-31.-ig


Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak!
Daynamic szemüveglencsék: Teljesen hátsó felületi tervezésű, kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencsék, amelyek ideális megoldást jelentenek az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosítanak minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesznek lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül!

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2019. október 1-31.
Az akció minden szemüvegkeretre vonatkozik és más akciókkal is összevonható!

Az akció augusztus 31.-ig érvényes!


Dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk minden vásárlónak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

Megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek! k lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánlja azon vásárlói számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak. A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket ajánlja a sportos életet élő vásárlóinak!

Az akcióban résztvevő termékek:
• Dioptriás napszemüveglencsék
• Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, Sync III és Sync III i, progresszív és Sportive Polarizált lencsék)
• Mirror M.A.P. szemüveglencsék
• Magas bázisgörbületű lencsék
• Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
• DriveWear lencsék

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2019. június 1. - július 31.HOYA SENSITY M.A.P ÉS SENSITY SHINE LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL!

A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánlja az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlói számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között! A SENSITY DARK lencsék nem az UV-fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek. A SENSITY SHINE réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel
kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.YA SENSITY M.A.P ÉS SENSITY SHINE LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL!

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2019. április 1. - június 30.Hoya prémium multifokális szemüveglencsék akár 30% KEDVEZMÉNNYEL!

LifeStyle 3 és 3i szemüveglencsék 30% KEDVEZMÉNNYEL!

MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius és WorkStyle V+ szemüveglencsék 25% KEDVEZMÉNNYEL!

A személyre szabott multifokális lencsék előnyei
+ Széles torzításmentes látómező
+ A vásárló életstílusának és viselési paramétereinek számításba vétele
+ Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
+ Stabilitásérzet mozgás közben is

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2019. április 8. - június 9.


MINDEN SZEMÜVEGKERETRE 30% KEDVEZMÉNY.

AZ AKCIÓ ÖSSZEVONHATÓ A MEGHIRDETETT LENCSE AKCIÓKKAL !!!

ÍGY AKÁR 30+30% KEDVEZMÉNYT IS KAPHAT!!!

AZ AKCIÓ 2019.04.15.-04.26- IG ÉRVÉNYES


Az eredmény: szélesebb látómező és kisebb torzítás, illetve tökéletes látás minden távolságra, továbbá nagyobb keretválasztási szabadság, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül.

Éles távoli és közeli látómező
Nagy és tiszta tekintési zónák
Kedvező ár-érték arány

Az aberrációs kontroll hátsó felületre helyezése megfelelőbb pozíciót biztosít a szemhez képest, ami egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2019. március 1. - április 30.


A Sensity szemüveglencsék az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlói számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágyik a különböző fényviszonyok között!

Kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítanak, minden éghajlaton, évszakban és hőmérsékleti viszonyok között.
Csökkentik a ragyogást, továbbá kontrasztos látást és természetes színérzékelést biztosítanak, az élénk, természetes színárnyalatoknak köszönhetően.
Kiemelkedő optikai minőséget és tartósságot biztosítanak.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2019. március 1-31.


     BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

UV CONTROL:

  Az UV Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival, és az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben.

Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől
Megóvja a szemet a káros UV-sugaraktól
Megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben

HI-VISION LONGLIFE:   

Karcállóság
A Hi-Vision LongLife a Hoya legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelése.
A Colts laboratóriumokban végzett független vizsgálatok bebizonyították, hogy a Hi-Vision LongLife 50%-kal karcállóbb elődjeinél.

Tükröződéscsökkentő hatás
A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.

Vízlepergető hatás
A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.

Szennyeződéstaszító hatás
A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.5. Tény: Portaszító hatás

Portaszító hatás
A törölgetés statikus töltést hoz létre a lencse felületén, így vonzza a levegőben található porszemcséket. A Hi-Vision LongLife felületkezelés ezért egy antisztatikus réteget is magában foglal, amely megakadályozza, hogy a por hozzátapadjon a lencse felületéhez. A kevesebb por pedig kevesebb tisztítást jelent!

BLUE CONTROL:

  Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki. Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, mai modern világában reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat. A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama 2019.február01 - 2019.március.31Valentin nap alkalmából 1+1 egyfókuszú lencse akció keretében egyfókuszú BlueControl szemüveglencsék mellé, (1 pár lencse rendelésekor) 1 pár Hi-Vision LongLife egyfókuszú szemüveglencsét kérhetnek a párjuknak ajándékba!

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az ajánlat érvényessége: 2019. február 11-17.


                   ENROUTE VEZETÉSHEZ KIFEJLESZTETT LENCSÉK 30% KEDVEZMÉNNYEL!

A vezetés az egyik legfontosabb tevékenység a mindennapi életünkben, a látásunk számára azonban az egyik leginkább megterhelő feladatnak számít. A kifejezetten sofőrök számára kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. Nagymértékben csökkentik a zavaró fényvisszaverődéseket, és kontrasztosabb látást, valamint torzításmentes látómezőt biztosítanak. Az EnRoute Pro lencse kimondottan a hivatásos sofőrök igényeinek megfelelően került kialakításra.

Az akció időtartama: 2018. november 19. - 2019. január 31.


Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk a MYSTYLE V+, LIFESTYLE 3 ÉS WORKSTYLE V+ LENCSÉKRE!

Könnyed, megerőltetés nélküli fókuszálás
Állandó stabilitásérzés
Tökéletes mélységészlelés

A részletekről érdeklődjön üzletünkben! Az akciók nem összevonhatók!

Az akció időtartama: 2018. november 2. - 2019. január 31.


Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak! A Hoya TrueForm technológiával készülő progresszív szemüveglencsék - a hagyományos tervezésű lencsékhez képest - megnövelt vizuális teljesítményt biztosítanak a szemüvegviselőknek.

A Summit Pro/CD lencséket ajánlja azon vásárlóinak, akik számára fontos a minőség és a kényelem, ugyanakkor megfizethető áron szeretnének ezekhez hozzájutni. A Summit CD lencse ideális választás a kisméretű, divatos keretekhez.

A részletekről érdeklődjön üzletünkben!  Az akció időtartama 2018. 10. 1 - 10.31 - ig tart


            SZEMÜVEGLENCSÉK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

                     Hoya Kids lencsék        Munkaszemüveg lencsék       Sync III Digitális szemüveglencsék

10.000 Ft értékű AJÁNDÉK szemüveglencse kupon minden pár Kids lencséhez!

Az ajándékkupon 2018. október 1. és november 30. között használható fel, 1 pár prémium progresszív szemüveglencse (MyStyle V+, LifeStyle 3, WorkStyle V+) vásárlása esetén.

Hoya Kids lencsék: A gyermekek életmódjához és speciális igényeihez kifejlesztett szemüveglencsék.

WorkStyle V+: A Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely a személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra.

Tact 200 és 400 TrueForm: Kiváló munkaszemüveg-lencsék, maximum 2, illetve 4 méter munkatávolsághoz.

A Sync III továbbfejlesztett egyfókuszú lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök használata közben jelentkező szemfáradtság tüneteit.

Az akció időtartama: 2018. augusztus 13. - október 31.

A részletekről érdeklődjön üzletünkben!Az akcióban résztvevő termékek:
• MyStyle V+
• MyStyle V+ EyeGenius
• LifeStyle 3
• LifeStyle 3i
• WorkStyle V+

+ Széles torzításmentes látómező
+ A vásárló életstílusának és keretviselési paramétereinek számításba vétele
+ Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
+ Stabilitásérzet mozgás közben is

További részletekről érdeklődjön üzletünkben.
Az akció 2018. május 02. - június 30.-ig tart

Az AKCIÓ 2018. 05.02.- 07.31.- ig tart

Dioptriás napszemüveglencsék
A polarizált napszemüveglencsék
A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék
A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék
A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi                                                                  Hoya Sportive lencsék                     30%   kedvezménnyel!!

                                          Az AKCIÓ 2018. 02.20.- 05.31.- ig tart

A Sensity fényresötétedő lencsék előnyei:

Kültéren pillanatok alatt besötétednek

Beltéren gyorsan kivilágosodnak és tökéletes átlátszóságot érnek el
Teljes 100% UV-védelmet biztosítanak
• Kültéren pillanatok alatt besötétednek

Természetes színárnyalatban - Sensity Szürke és Sensity Barna színben - kaphatóak.

Az AKCIÓ 2018. 02.20.- 05.31.- ig tart


Az akció 2018 február 1-28.-ig érvényes

A Hoya beltéri szemüveglencsék kínálata:

A Hoyalux iD WorkStyle V+ a Hoya exkluzív beltéri szemüveglencséje. A Hoya a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít közelre és középtávolságra. További előnyei:

• Tökéletes mélység- és szélességészlelés közelre és középtávolságra
• Ideális megoldás digitális eszközök használatához
• Gyors, egyszerű képváltás a távoli és közeli képek között
• Természetes látás és stabil látómező, mozgás közben is
Hoyalux Tact TrueForm:

A Hoyalux Tact TrueForm szemüveglencse kiválóan alkalmas irodai munkához, így Ön megerőltetés nélkül váltogathatja tekintetét a különböző beltéri távolságok között.

Lecture B TrueForm:

A Lecture B TrueForm szemüveglencse az extra széles olvasórésznek és mélységélességnek köszönhetően, megfelelő választás a számítógépes munkákhoz.

Addpower 60 TrueForm:

A Hoya Addpower 60 TrueForm szemüveglencséje jobb mélységérzékelést és szélessebb látómezőt biztosít, mint a hagyományos olvasószemüveg-lencsék. Ennek köszönhetően ideális megoldást jelent, ha Ön rendszeresen és sokat olvas szabadidejében vagy munkája során.

Az akció 2018 február 1-28.-ig érvényesAjándék esernyő minden pár FreeForm progresszív lencséhez!

Az akció időtartama: 2018. február 1. - március 31.Ez az akció véget ért!!

AJÁNDÉK 250 ml. kontaktlencse folyadékot adunk!

Minden negyedéves kontaktlencséhez AJÁNDÉK 250 ml. kontaktlencse folyadékot adunk!

Az akció a készlet erejéig érvényesAz akció 2018 január 31.-ig érvényes

    Egyfókuszú, multifokális és vékonyított prémium minőségű lencsék                                         40 % kedvezménnyel!

Egyfókuszú, multifokális és vékonyított prémium minőségű lencsék, karcmentesítő-tükröződéscsökkentő +  párátlanító és vízlepergető réteggel most 40 % kedvezménnyel!!!          Részletek az üzletben!

LifeStyle 3: a Hoya új, prémium multifokális lencséje, mely 3 különböző típusban elérhető, így különböző életstílusú szemüvegviselők számára jelenthet ideális megoldást

- Optimalizált látásélesség
- Érezhetően pihentetőbb látásélmény
- Pontosabb korrekció
- Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek - pl. okostelefonok, tabletek - használata közben

 Az akció 2018 január 31.-ig érvényes
Téli progresszív lencse akció

MULTIFOKÁLIS LENCSÉK 25% KEDVEZMÉNNYEL!  Az akció időtartama: 2017. november 2. - 2018. január 31.

Ajánlatunkban a MyStyle V+, WorkStyle V+, LifeStyle 3 és Balansis szemüveglencsék vesznek részt.

MyStyle V+: a Hoya 100%-ban személyre szabott muA MyStyle V+ szemüveglencséket ultra könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós alapanyagból készítik. Emellett, minden MyStyle V+ szemüveglencse a Hoya prémium kategóriájú tükröződéscsökkentő felületkezelésével van ellátva, amely megóvja szemüvegét a karcolásoktól, és víz- és szennyeződéstaszító hatásának köszönhetően könnyű tisztíthatóságot is biztosít.ltifokális szemüveglencséje.

Könnyed, megerőltetés nélküli fókuszálás,
Tökéletes mélységészlelés,
Természetes látás, stabil látómező,

LifeStyle 3: a Hoya új, prémium multifokális lencséje, mely 3 különböző típusban elérhető, így különböző életstílusú szemüvegviselők számára jelenthet ideális megoldást

- Optimalizált látásélesség
- Érezhetően pihentetőbb látásélmény
- Pontosabb korrekció
- Stabil képalkotás a modern kor mindennapi   eszközeinek - pl. okostelefonok, tabletek - használata közben

WorkStyle V+: A Hoyalux iD WorkStyle V+ a Hoya exkluzív beltéri szemüveglencséje. A Hoya a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencséje

- Tökéletes ergonómiai megoldás munkakörnyezetben.
- Nyugodt, éles látás közelre és középtávolságra.
- Fókuszálás és újrafókuszálás megerőltetés nélkül.

Balansis: A Hoya új mulitfokális szemüveglencséje, amely kényelmes
látást és stabil képérzékelést biztosít, minden élethelyzetben

- Széles, tiszta látómező
- Természetes képváltás közelre tekintéskor, megnövelt látásélmény a digitális eszközök használata közben
- Stabilitásérzet mozgás és lépcsőzés közben is
Szemüvegkeretekből 20% kedvezmény (6900-ft-tól-)                                                                                                         Minőségi márkázott HOYA lencsékkel!

Egy pár normál vastagságú, egyfókuszú lencse karcálló és tükröződés csökkentő réteggel 14000.-ft

Egy pár normál vastagságú, multifokális lencse karcálló és tükröződés csökkentő réteggel 40000.-ft

A multifokális lencsénél egy hónap megszokási garanciát adunk

A kedvezmény 2017 december 22.-ig tartTrueForm progresszív szemüveglencsék
40% kedvezménnyel
AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2017. OKTÓBER 1-31.

40% kedvezményt minden TrueForm progresszív lencsénk árából!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:
• Hoyalux Summit Pro TrueForm
• Hoyalux Sum
mit CD TrueForm
• Amplitude TrueForm


Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

Részletekért érdeklődjön üzletünkben


Hoya szemüveglencsék minden élethelyzetre:
beltéri, sport- és vezetéshez kifejlesztett lencsék
25% kedvezménnyel
AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2017. szeptember 1. - október 31.
Beltéri lencsék:
• Addpower 60 M.A.P. és TrueForm szemüveglencsék
• Lecture B/ Lecture A M.A.P., Lecture B TrueForm/ Lecture A TrueForm szemüveglencsék
• Hoyalux iD WorkStyle V+ szemüveglencsék
• Hoyalux Tact TrueForm szemüveglencsék
Vezetéshez kifejlesztett lencsék:
• EnRoute és EnRoute Pro egyfókuszú FreeForm szemüveglencsék
• EnRoute és EnRoute Pro progresszív FreeForm szemüveglencsék
Hoya sportlencsék:
• Nulux Sportive TrueForm egyfókuszú sportlencsék
• Hoyalux Sportive TrueForm progresszív sportlencsék


Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

Részletekért érdeklődjön üzletünkbenIskolakezdési akció

Az akció időtartama: 2017. augusztus 14. - október 31.

Iskolakezdési akció
Gyermekszemüveg-lencsék 20% kedvezménnyel + 10.000 Ft értékű szemüveglencse AJÁNDÉKKUPON!*

Az akciós ajánlat a Hoya Kids szemüveglencsék kínálatára vonatkozik.
*Az ajándékkupon 2017. október 1. és november 30. között, 1 pár Hoyalux iD progresszív szemüveglencse vásárlása esetén használható fel.


Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

Részletekért érdeklődjön üzletünkben

Duplázó ajánlat egyfókuszú lencsékre
Egyfókuszú szemüveglencsék mellé AJÁNDÉK PÁR EnRoute szemüveglencse!
Az akció időtartama: 2017. augusztus 7. - szeptember 30.
Az EnRoute szemüveglencsék legfontosabb jellemzői:
A vezetéshez kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. A prémium kategóriás egyfókuszú, illetve progresszív lencsetervezésben kapható, speciálisan kifejlesztett ragyogáscsökkentő szűrővel, és opcionálisan választható kontrasztfokozó szűrő felhasználásával készülő EnRoute szemüveglencse a következő előnyöket kínálja:A fényvisszaverődések és a szembejövő forgalom zavaró fényhatásainak nagymértékű csökkentése
Kontrasztosabb látás és jobb fényérzékelés sötétedés után, ködben és esőben
Tiszta, torzításmentes látómező távolra, valamint a műszerfalra vagy a tükrökbe tekintve
Zavartalan, gyors fókuszváltás a különböző távolságok között
EnRoute Pro szemüveglencse, kifejezetten a hivatásos sofőrök számára
A szemüvegviselőnek és a lencsék dioptriájának meg kell egyeznie. Az alacsonyabb árú szemüveglencse az ajándék. Ajánlatunk más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.
Az akció további részleteiről, és az akcióban résztvevő termékek pontos kínálatáról érdeklődjön az üzletben!

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

Részletekért érdeklődjön üzletünkben         Az AKCIÓ  2017.Június 1-től Augusztus 15.-ig  érvényes!

       Fényresötétedő és dioptriás napszemüveglencsék 45% kedvezménnyel!!!

         Komplett szemüvegkészítés esetén, ajándék CLIP-ON (kivéve fúrt keretek)                        Az akció időtartama.:2017 június 8.-tól - július 12.Áprilisi Akció

2017.Május 31.-ig meghosszabbítva