Hoya Kids szemüveglencsék 25% kedvezménnyel + AJÁNDÉK sorsjegy minden pár Hoya Kids lencse mellé!

Nyeremények:
• 1 db Playstation4 játékkonzol
• 50 db 2000 Ft értékű Libri vásárlási utalvány
• 25 db Terepjáró homokfutó LEGO Creator 3in1 készlet

A gyerekek rendkívül aktív életet élnek, ezért megbízható, törés- és ütésálló szemüvegre van szükségük.
Az ultra vékony Trivex alapanyagból készülő PNX Kids szemüveglencsék rendkívül erősek, törés- és ütésállóak és gyakorlatilag törhetetlenek!
Megfelelő UV-védelem

Csakúgy, ahogy naptejjel védjük a gyerekek bőrét a leégéstől, ugyanúgy meg kell védeni szemüket is a Nap káros UV-sugaraitól.
Az emberi szem nem képes kiszűrni az UV-sugarakat, így a gyerekek szeme is erősen ki van téve az UV-sugárzás káros hatásainak. A Hoya PNX Kids szemüveglencsék megvédik a gyerekek érzékeny szemét azáltal, hogy 100%-ban kiszűrik a káros UV-sugarakat!
Vékony és könnyű szemüveglencsék

A gyerek esetében - kisebb fejméretük miatt - a szemüvegviselés nagyobb kihívást jelent, mint a felnőttek esetében. A hagyományos szemüveglencsék gyakran túl nagyok és nehezek, ezért nem megfelelőek a gyerekek számára. A PNX szemüveglencsék azonban rendkívül vékonyak és ultra könnyűek, így a gyerekek szinte észre sem veszik majd, hogy szemüveget viselnek. A Hoya PNX Kids lencsével készült szemüveg a helyén marad, és nem csúszik le a gyerekek orráról, még mozgás közben se!

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben!

Az akció időtartama: 2020. augusztus 24. - október 31.



A Hoya Sync III továbbfejlesztett lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai kor vizuális kihívásaihoz igazodik.
A teljesítménynövelő zónában finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését, és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is, ebben a modern, digitális világban.

1  Azoknak a 13-45 év közötti vásárlóknak, akik naponta több mint 2 órát töltenek képernyő előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel
2  Azoknak, akik a digitális szemfáradtság tüneteitől szenvednek
3  Azoknak, akik szeretnék megelőzni a digitális szemfáradtság kialakulását.

A Sync III lencsék előnyei:
+ Segítenek a digitális szemfáradtság tüneteinek megelőzésében vagy csökkentésében**
+ Megnövelt vizuális kényelmet biztosítanak a nap minden percében

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön üzletünkben!

Az akció időtartama: 2020. szeptember 1. - október 31.