Egyfókuszú lencsék

Egyfókuszú lencsékAz egyfókuszú lencsék a természetes látást hangsúlyozzák, és az alábbi látáshibákat korrigálják:

Rövidlátás, Távollátás, Asztigmatizmus

A Hoya egyfókuszú lencsék különböző tervezésekben elérhetőek:
Hilux (szférikus): Hagyományos egyfókuszú megoldás, mely alacsony dioptriaérték esetén javasolt. Tiszta látómezőt biztosít a lencse középpontjában, azonban a lencse széli részei felé a torzítás mértéke jelentősen nő.
Nulux (aszférikus):
Hagyományos egyfókuszú megoldás, mely alacsony dioptriaérték esetén javasolt. Tiszta látómezőt biztosít a lencse középpontjában, azonban a lencse széli részei felé a torzítás mértéke nő, különösen cylinder esetén. Esztétikusabb megjelenést biztosít, mivel a lencse vékonyabb, és kevésbé nagyítja vagy kicsinyíti a szemet.
NULUX ACTIVE (aszférikus):
Olyan aszférikus kialakítású lencse, mely segíti idegrendszerünket a közeli alkalmazkodásban, így a közeli tevékenységgel töltött hasznos időtartam meghosszabbodhat, anélkül, hogy szemfáradtságot, fejfájást, kimerültséget éreznénk. Kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra.
Nulux EP (dupla aszférikus):
 A FreeForm alapelv figyelembevételével kalkulált és gyártott szemüveglencse. Tökéletes látást biztosít minden irányba, és teljes mértékben alkalmazkodik a modern és aktív életvitel igényeihez.
Nulux iDentity V+:
Exkluzív egyfókuszú szemüveglencse, amely a szemüvegviselők egyedi vizuális igényeinek megfelelően, személyre szabottan kerül kialakításra. Tökéletes látást biztosít minden irányba, miközben páratlan vizuális élességet nyújt a lencse teljes felületén. További előnyei:
• Tiszta, természetes látómező bárhol, bármikor
• Elegáns megjelenés
• Tökéletesen megfelel a modern, dinamikus életstílus igényeinek
• Legszélesebb torzításmentes látómező